Redburn & Partners
Analysis
1,000 sq ft

Redburn & Partners

1,000 sq ft

Following a rebrand of Europe's largest independent equity brokers, Collaborate were asked to refurbish their reception to complement the new brand. As a stand-alone project, the size of the project was small, but the bespoke nature of the commission required tailored solutions.  The existing flooring and lighting bulkhead were to be retained, so a complex, individual scheme had to be devised to accommodate these. We co-ordinated a fit out company to provide a bespoke reception desk and welcome wall designed to complement the existing features.  We created a new wall to create a sense of privacy and containment for the reception area while allowing light.  Plus we reupholstered the reception chairs to match the new colour scheme, providing a cost saving and reducing the environmental impact.

Project Services

Furniture sourcing
Installation

Collaborators

Testimonial

Collaborate approached us to help them design a modern and contemporary reception desk and storage solution for a very important client. The concept was to be simple but stylish and made from quality materials. It was also important that the user monitors were out of view, whilst not obstructing the view of the entrance and storage space was key. Collaborate and their team were crucial to the design process ensuring that the materials, concepts and pricing were presented accurately whilst keeping control of costs. Finished in AR+ High gloss Formica laminates, black back painted toughened and Seamless LG Hi-Macs solid surface the desk was made and installed on time to the programme laid out by Collaborate's project managers. It is always a pleasure to work with the fun and dynamic Collaborate team and we look forward to the next high profile opportunity from this great organisation.

Bradley Fielden
Clarke Rendall

Related Projects

We've done lots of work. Here's some others you may like.